Hardware- og softwarekrav

Denne hjælp er anvendelig for Kaspersky Safe Kids for Android 1.91.0.XXX og for Kaspersky Safe Kids for iOS 1.94.0.XXX og nyere.

Enheden skal opfylde følgende krav for at kunne anvende Kaspersky Safe Kids for Android:

Kaspersky Safe Kids for Android bør installeres i enhedens primære hukommelse (ikke på et flytbart hukommelseskort). På Android kan Kaspersky Safe Kids være ustabil, hvis der kun er lidt RAM på enheden.

Enheden skal opfylde følgende krav for at kunne anvende Kaspersky Safe Kids for iOS: